Meeting rooms & events

Een brede ervaring in het faciliteren van belangrijke professionele en privéfeesten voor elk gezelschap.

Van kleine presentaties tot internationale bedrijfsvergaderingen of een huwelijksfeest in de Silverlake Ballrroom aan de oevers van het Zegemeer. 

Ons Conference & Events team is klaar om uw bijeenkomst van A tot Z mee te mogen verzorgen. U kiest en La Réserve biedt u een breed spectrum aan van talrijke mogelijkheden.

Hoogtepunten van onze vergaderruimtes

  • 628m2 aan conferentieruimte
  • 1 balzaal en 4 boardrooms
  • 102 parkeerplaatsen
  • 250 gasten capaciteit
1 / 1

Silverlake

Ballroom of conferentiezaal

Een trotse geschiedenis aan elegante gelegenheden en onvergetelijke gebeurtenissen. 

Onze Silverlake Ballroom is de uitgelezen kans op garantie om een geslaagd evenement waar te maken. De balzaal is 500m2 groot, kan in vier aparte zalen opgedeeld worden, biedt zicht op het Zegemeer, is pilaarvrij en beschikt over een groot terras aan het Zegemeer. 

Verder is deze balzaal ook uitgerust met natuurlijk daglicht, een snelle Wifi-verbinding, airconditioning, ingebouwde geluidsinstallatie en een vestiaire. Ook de directe nabijheid van een bar, toiletten en de toegang tot de foyer ontbreken niet.

1 / 1

Boardrooms

Monaco – ‘t Zoute – Courchevel – Marbella

La Réserve Resort biedt u ook vier boardrooms aan, elk 32m2 groot. Zij vormen de ideale locatie voor bijeenkomsten van 1 tot 8 personen.

Alle boardrooms kunnen uitgerust worden met moderne vergaderfaciliteiten, beschikken over natuurlijk daglicht, airconditioning, snelle Wifi-verbinding en bieden zicht op het casino.