Omgeving

Tussen de oevers van het Zegemeer en de stranden van de Noordzee, vertoeft u in onze badstad in een oase van rust, vlakbij tal van luxueuze boetieks, culinaire eetgelegenheden en prachtige fiets- en wandelroutes.

We belichten hier graag enkele must-see evenementen en locaties.

1 / 1

Kunst & Cultuur

Knokke-Heist heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht uitgeoefend op artiesten, architecten, beeldhouwers en schilders. Knokke-Heist investeert in kunst en is van alle markten thuis. U kan bijvoorbeeld bij meer dan 85 galeriehouders internationele topwerken bekijken, van Appel tot Zadkine:

Meer info
1 / 1

’t Zwin

Het natuurreservaat “t Zwin” is een van de blikvangers die u tijdens uw verblijf gezien wilt hebben.

't Zwin
1 / 1

Dining out

Wilt u uren gezellig tafelen, genieten van een gezellige lunch of een snelle snack? Knokke- Heist heeft met meer dan 200 restaurants een ruim aanbod. Ontdek huiselijke bistro’s, gemoedelijke eethuisjes of hippe restaurants. Dompel u onder in onze culinaire wereld en geniet:

Gastronomie
1 / 1

Fashion

Winkelen in Knokke-Heist? Dat is puur genieten, zien en ontdekken.

Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die u ontdekt in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. In Knokke-Heist winkelt u anders dan elders.

De meeste winkels zijn ook open op zon- en feestdagen.