Archieven: Rooms & Suites

This is the example room

Presidentiële suite

De luxueuze presidentiële suite bevindt zich aan de zuidkant van het hotel met prachtig zicht op het Zegemeer. De suite omvat een ruime badkamer, slaapkamer en zitkamer met privé-terras en toegang tot het patio-terras.

Executive suite

De luxe executive suite bevindt zich op de 5e verdieping. Deze suite biedt een ruime zitkamer, badkamer, dressing en slaapkamer met panoramisch zicht op de Noordzee.

Junior suite

De junior suites situeren zich aan de zuidkant van het hotel met een groot privé-terras en een prachtig zicht op het Zegemeer.

Noord-terras

De noord-terras kamers bevinden zich aan de Noordkant van het hotel met prachtig zicht op het casino. Er is een privé-terras aanwezig.

Patio

De patio kamers kijken uit op het terras van de 3e verdieping. Er is een patio kamer voor mindervaliden beschikbaar op aanvraag.

Promenade

De promenade kamers zijn gesitueerd op de 1e en 2e verdieping van het hotel en kijken uit op de prachtige lobby. Er is geen buitenzicht en het raam kan niet geopend worden. Er is een promenade kamer voor mindervaliden beschikbaar op aanvraag.