Ervaar ultieme luxe in de wellness van La Réserve Resort in Knokke-Heist. Laat u verwennen met persoonlijke spabehandelingen in een serene, rustgevende omgeving. Geniet van ongeëvenaarde ontspanning en verwennerij in onze exclusieve wellness-oase.

wellness at la réserve

Wellnessfaciliteiten

Ontdek een oase van ontspanning in onze Wellness. Geniet van luxe spabehandelingen en ultramoderne fitnessapparatuur.  Elke faciliteit is ontworpen om je welzijn te verbeteren en een transformerende ervaring te bieden.  Ontspan in het zwembad, sauna of hamam. Ons zwembad (kinderen onder 12 jaar onder begeleiding van een volwassene), sauna, hamam en fitnessfaciliteiten zijn gratis voor alle hotelgasten (reserveren niet nodig).

1 sessiepas (zwembad, sauna, hamam) voor externe gasten (met reservering): € 70,00 per persoon

1 sessiepas (zwembad, sauna, hamam & fitness) voor externe gasten (met reservering): € 90,00 per persoon

10 sessies pas voor externe gasten (met reservering): € 625,00 per persoon

sisley Paris

Sisley staat wereldwijd hoog aangeschreven om zijn hoogwaardige producten, unieke sensoriële eigenschappen en de doeltreffendheid van zijn natuurlijke ingrediënten. De producten winnen regelmatig prestigieuze internationale prijzen. Sisley producten zijn verkrijgbaar bij de receptie van onze wellness.

wellness at la réserve
fitness

Fitnesscentrum

Verhoog u ervaring in ons hypermoderne fitnesscentrum. Ons fitnesscentrum is uitgerust met de nieuwste trainingstechnologie en biedt alles wat u nodig hebt om je gezondheidsdoelen te bereiken. Van geavanceerde cardiomachines en krachttrainingsapparatuur tot gewichten en functionele trainingsruimten.

Lidmaatschap (1 jaar): € 2 450,00 per persoon, per jaar.

10 sessies pas voor externe gasten: € 250,00 per persoon

1 sessiepas voor externe gasten: € 30,00 per persoon

Openingstijden

Vanaf 6 juli, 2024.

Wellnessbehandelingen: elke dag van 09:00 tot 21:00 uur.

Fitness: elke dag van 07:00 tot 21:00 uur.

Zwembad, Sauna & Hammam: elke dag van 07:00 tot 21:00 uur.

wellness@la-reserve.be