Nieuws & Hoogtepunten
Chef Tom benoemd tot executive chef van La Rigue
Chef Tom Wazian, een gedreven en ervaren kok uit Peer, is onlangs benoemd tot executive chef van La Rigue. Met bijna tien jaar ervaring als sous-chef in de Slagmolen en een periode bij het Kasteel van Ordingen, bracht Chef Tom meteen vakmanschap en leiderschap in onze keuken. Peter Goossens blijft de menu’s bepalen, maar vertrouwt de dagelijkse leiding van het 20-koppige team volledig aan hem toe. Met respect voor de hoge standaarden van Peter Goossens én ruimte voor zijn eigen visie, zorgt hij ervoor dat elke maaltijd in La Rigue een topbelevenis is. Chef Tom staat bekend om zijn toewijding, oog voor detail en passie voor kwaliteit.
King Jazz blijft huisband bij La Réserve Resort: Tijdloze jazz in een luxueuze setting
King Jazz, het jazztrio uit Knokke-Heist, blijft ook in 2025 één van de huisbands van La Réserve Resort. Met hun kenmerkende mix van toegankelijke jazz en popmuziek creëren ze een stijlvolle sfeer die perfect past bij elk evenement. Het trio, bestaande uit Frederik Torresan (piano/zang), Chris Van de Kerckhove (saxofoon) en Thijs De Bree (drums/zang), brengt luchtige, verfijnde jazz die de ontspannen en luxueuze sfeer van La Réserve aanvult. Hun optredens worden gesmaakt door hotelgasten en lokale bezoekers, waarbij de diversiteit van het publiek elke avond uniek maakt.
Panamarenko’s Zoo aan Zee
Panamarenko’s ZOO aan ZEE is de eerste tentoonstelling die het dier in Panamarenko’s kunst centraal stelt. Een artistieke beestenboel waarin sculpturen, tekeningen, foto’s en bewegende beelden zijn dierenliefde en artistieke visie tot leven brengen. De expo wordt aangevuld met zijn volledige reeks multiples (1966-2019) en bevindt zich nabij de permanente installatie Wuivende krabben aan het Zegemeer. Deze bijzondere tentoonstelling is een samenwerking tussen Knokke-Heist, de Panamarenko Foundation, diverse kunstcollecties, Zwin Natuur Park en Hotel La Réserve Resort. De curatie is in handen van kunsthistoricus Jo Coucke.