Titel

Fragrance your stay

Vanaf € 240 per persoon

Bent u verliefd op de geur van ons hotel? Dit is uw kans om uw verblijf te verfraaien.

Word verwelkomd met een prachtige geschenkdoos vol betoverende geuren. Verras uw partner, familie of vriend en ontvang een geschenkdoos vol zintuigen in onze kamer. Uw zintuiglijke reis begint hier en gaat ook door wanneer u weer thuis bent.

Le Parfum de Nathalie

Le Parfum de Nathalie is een van onze zeer gewaardeerde partners. Mevrouw Nathalie Baeten-Coucke, de vrouw achter Le Parfum de Nathalie, biedt een uitgebreide, luxe collectie, waaronder geurstokken, zepen, shampoos en sinds 2023 ook een eigen parfum voor hem en haar. Tijdens uw verblijf zult u verrast worden door uw geschenkdoos, geïnspireerd raken door haar luxe etalage en verdwalen in onze boetiek om de volledige collectie te ontdekken.

Een vrouwelijk model in hotel La Réserve Resort bij een waaiend gordijn en sprayend met de heerlijke Parfum De Nathalie , een prachtig diamantvormig flesje met zachte bolknop om te sprayen.
Geurstokken van Parfum de Nathalie gepresenteerd in een luxe-etalage van hotel La Réserve Resort. Zwarte geurstokken in een mooie zwarte rechthoekig e pot met gouden letters op van Parfum de Nathalie.