'Het ultieme doel is om de gasten écht te laten genieten van klassiekers als steak tartaar, vol-au-vent, salades met vers gepelde Noordzeegarnalen, garnaalkroketten, langoustines, gegrilde tarbot, hoevekip aan het spit,... in een uiterst verfijnde vorm.' 

Chef Peter Goossens deelt zijn liefde voor de Belgische en Franse keuken, waarbij hoogwaardige producten en het streven naar perfectie centraal staan. 

Verwacht u aan een bijzonder elegante en eigentijdse restaurantsetting met aparte eetbar en een vlotte, gemoedelijke sfeer met zicht op het Zegemeer en prachtig zuidgericht terras.

Extensive Breakfast.

Ontbijt

Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt bij La Rigue, boordevol verse en lokale lekkernijen. Voor slechts €45,00 per persoon geniet u van een heerlijk aanbod aan gerechten, perfect om de dag te starten.

white fish with small shrimps

Lunch & Diner

Geniet van een lunch of diner gepresenteerd met passie, ingrediënten van topkwaliteit en een gevoel voor perfectie. Op maandag en dinsdag serveren wij een beperkte menukaart.

Openingsuren - La Rigue

Elke dag open voor ontbijt. 7:00 - 10:30

maandag 12:00–14:00, 19:00–20:00

dinsdag 12:00–14:00, 19:00–20:00

woensdag 12:00–14:00, 19:00–20:00

donderdag 12:00–14:00, 19:00–20:00

vrijdag 12:00–14:00, 18:00–21:00

zaterdag 12:00–14:00, 18:00–21:45

zondag 12:00–14:00, 18:00–20:00