ontdek & geniet
'Het ultieme doel is om de gasten écht te laten genieten van klassiekers als steak tartaar, vol-au-vent, salades met vers gepelde Noordzeegarnalen, garnaalkroketten, langoustines, gegrilde tarbot, hoevekip aan het spit,... in een uiterst verfijnde vorm.'
Chef Peter Goossens deelt zijn liefde voor de Belgische en Franse keuken, waarbij hoogwaardige producten en het streven naar perfectie centraal staan.
Verwacht u aan een bijzonder elegante en eigentijdse restaurantsetting met aparte eetbar en een vlotte, gemoedelijke sfeer met zicht op het Zegemeer en prachtig zuidgericht terras.
Openingsuren - La Rigue
Elke dag open voor ontbijt. 7:00 - 10:30
maandag 12:00–14:00, 19:00–20:00
dinsdag 12:00–14:00, 19:00–20:00
woensdag 12:00–14:00, 19:00–20:00
donderdag 12:00–14:00, 19:00–20:00
vrijdag 12:00–14:00, 18:00–21:00
zaterdag 12:00–14:00, 18:00–21:45
zondag 12:00–14:00, 18:00–20:00