Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.

OM TE BEGINNEN

Zeeuwse oesters 5.0 - oosterse vinaigrette /6st
 
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st.
 
salade met Noordzeegarnalen - kwartelei
 
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel
 
pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar
 
bisque van schaaldieren - grijze garnaal - zure room
 
terrine van ganzenlever - port - uienconfijt - brioche
 
toast - gerookte paling - groene kruiden

UIT DE TUIN

salade met groene boontjes - fregola sarda - artisjok - feta - pompelmoes
 
fijne ravioli - salie - parmezaan - wilde bospaddenstoelen 
*vergezeld met zwarte wintertruffel 10gr suppl 
 
cocotte van seizoensgroenten - gnocchi

VIS & VLEES

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas
 
gebakken zeetong - citroenboter - friet
 
bouchée à la reine - hoevekip ‘De Schoorenaer’ zwarte wintertruffel - kalfszwezerik
 
steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment
 
filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus

 

tournedos Rossini - witloof - aardappel met truffel

VAN DE GRILL

rib eye ‘Holstein’ - béarnaise
 
kalfskotelet - aardappelmousseline tête de veau en tortue / 2cts

ROTISSERIE

coquelet - dragonsaus

ON THE SIDE

gemengde groene salade
 
frisse witloofsalade
 
gebraiseerd witloof

ZOETIGHEDEN

dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%
 
chocolademousse ‘Costa Rica 75%’
 
flan caramel - bergamot - 18
 
baba - ananas - rum ‘Eminente 7y'
 
gepocheerde peer - amandelen - sabayon 
 
millefeuille - gekarameliseerde appel - vanille
 
crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs
 
tiramisu
 
café glaçée 
 
vacherin “La Rigue” /2cts

VAN DE HOEVE

selectie ‘Kaasmeester Van Tricht’ CHUTNEY VAN SINAAS - NOTEN - KRENTENBROOD

ONTBIJT 'LA RIGUE'

viennoiserie
broodassortiment
 
hoeveboter
seizoensconfituren
chocopasta
 
koffie, thee, chocolademelk,
vers sinaasappelsap
 
seizoensfruit
yoghurt & ontbijtgranen
 
kaas
charcuterie
 
briochetoast
 
zachtgekookt ei,
roerei, spiegelei, omelet natuur,
gebakken hoevespek
 
€ 38,00 per persoon
€ 25 per persoon kinderen tot 12 jaar