La Riguehet menu
Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.
OM TE BEGINNEN
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30
salade met grijze garnalen - kwartelei - 52
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48
pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85
kalfslende - tomaat - tonijn - avocado - 34
groene asperges - iberico ham - hoeve - ei - 36
fijne ravioli - ricotta - champignons - kreeft - 52
UIT DE TUIN
salade van tomaat - burrata - rucola - 28
salade met groene boontjes - fregola sarda
artisjok - feta - pompelmoes - 34
cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38
tortelloni - tomaat - basilicum - parmezaan - 32
VIS & VLEES
kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42
gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62
noordzeebouillabaisse - rouille / 2cts - 65pp
zeebaars ‘lijngevangen’ - venkel - aubergine - 58
bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 48
steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35
filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48
VAN DE GRILL
rib eye ‘Holstein’ - béarnaise - 62
pluma iberico - salade van groenten - pickleschoron - 58
ROTISSERIE
coquelet - dragonsaus - 42
ON THE SIDE
gemengde groene salade - 6
frisse witloofsalade - 6
tomatensalade - 9
ZOETIGHEDEN
dame blanche - chocolate ‘Brasil 74%’ - 18
chocolate mousse - mascarpone - coffee - 16
caramel flan - bergamot - 18
red fruit - pistachio - coulis minute - 20
millefeuille - raspberry - vanilla - 22
crêpes suzette - orange - vanilla ice cream - 22
iced coffee - 18
île flottante - caramel - red fruit - 20
coupe colonel - ‘Belvedere’ - 22
Irish Coffee - Bushmills - espresso - cream - 22
VAN DE HOEVE
kaasselectie
‘Kaasmeester Van Tricht’
chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 -