La Rigue deelt hiermee de passie voor de Belgische en Franse keuken.

*Al onze gerechten worden voorzien van een bijpassende groenten
en aardappelgarnituur.

*Voor een gezelschap vanaf 9 pers. vragen wij uw bestelling te beperken
tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om een vlotte bediening te garanderen.

BUSINESSLUNCH

2 - gangen - 50 

3 - gangen - 65

Inspiratie van de Chef - exclusief dranken

 

*De businesslunch is niet van toepassing tijdens het weekend en op feestdagen.

MENU OP MAANDAG & DINSDAG

OM TE BEGINNEN

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 29

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45
 

UIT DE TUIN 

steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 35 

cappelletti - truffel - barilotto - zwarte kool - 42

VIS & VLEES 

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 38 

filet pur ‘choix du boucher’ - groene pepersaus - 45 

coquelet – dragonsaus - 42

gebakken zeetong – citroenboter – friet - 55

ZOETIGHEDEN 

dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%’ - 18 

chocolademousse - 16 

café glacé - 16

millefeuille - chocolade - praliné - 22

*De beperkte menukaart op maandag en dinsdag is niet van toepassing tijdens de schoolvakanties.

OM TE BEGINNEN

gegratineerde zeeuwse oesters 5.0 / 6 st. - 45 

*vergezeld van Royal Belgian Caviar 30gr - suppl - 75 

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 29

salade met grijze garnalen - kwartelei - 48

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45 

pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85 

fijne ravioli - ricotta - champignons - garnaal - 42

*europese kreeft 1/2 - suppl - 38 

dambord coquilles - wintertruffel- truffelvinaigrette - 42 

UIT DE TUIN

steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 35 

cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38 

cappelletti - truffel - barilotto - zwarte kool - 42

VIS & VLEES

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 38 

gebakken zeetong - citroenboter - friet - 55

bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 42

*zwarte truffel - suppl - 25

steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 32

handgesneden steak tartaar - zure room - Royal Belgian Caviar 50gr - 105

filet pur ‘choix du boucher’ - groene pepersaus - 45

krokant gebakken kalfszwezerik - spinazie - ‘dijonaise’ - 48

VAN DE GRILL

rib eye ‘choix du boucher’ - 60

tarbot - witloof - graanmosterd - 65 

ROTISSERIE

coquelet - dragonsaus - 42 

franse jonge duif - 45

ZOETIGHEDEN

dame blanche - chocolate ‘Brasil 74%’ - 18 

chocolate mousse - 16 

caramel flan - bergamot - 18 

millefeuille - chocolade-praliné - 22 

crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs - 22 

café glaçé - 18 

coupe kolonel - La Rigue - 22 

brownie - chocoladecrumble - vanille - 22

appelschijfje - amandelijs - calvadossabayon - 22

VAN DE HOEVE

kaasselectie 

‘Kaasmeester Van Tricht’ 

chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 

ONTBIJT 'LA RIGUE'

VIENNOISERIE
BROODASSORTIMENT

HOEVEBOTER
SEIZOENSCONFITUREN
CHOCOPASTA

KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK,
VERS SINAASAPPELSAP

SEIZOENSFRUIT
YOGHURT & ONTBIJTGRANEN

KAAS
CHARCUTERIE

BRIOCHETOAST

ZACHTGEKOOKT EI,
ROEREI, SPIEGELEI, OMELET NATUUR,
GEBAKKEN HOEVESPEK

€ 45,00 PER PERSOON
€ 30 PER PERSOON KINDEREN TOT 12 JAAR