Wellness

Een rustig oord gewijd aan uw welzijn.

The Wellness biedt u – in samenwerking met het prestigieuze merk ‘Sisley’ – tal van professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen aan. 

U kunt zwemmen op de 6de verdieping van het hotel in een prachtig binnenzwembad, relaxen in de sauna of de hammam of nagenieten met een panoramisch uitzicht over het Zegemeer en het nieuwe Knokke (Duinenwater).

Locatie

De Wellness  en de SPA-zone bevinden zich op de 6de verdieping.

Openingsuren Wellness

Van 10u00 tot 18u00 (ma-di-woe-don-zon)
Van 10u00 tot 19u00 (vrij-zat)

Openingsuren SPA-zone

Van 7u00 tot 22u00 (enkel voor residentiële hotelgasten)
Van 10u00 tot 18u00 (voor niet-residentiële hotelgasten mits reservatie voor een behandeling of massage).

Tarieven

De SPA-zone is voor residentiële hotelgasten gratis. Voor niet-residentiële hotelgasten vragen we EURO 40,00 per persoon of gratis toegang bij alle behandelingen vanaf EURO 40,00.

Reservaties

Online reserveren

Vragen

T: 050 61 06 06 wellness@la-reserve.be

1 / 1

Wellness Menu

Klik om het behandelingsmenu te downloaden. Hier vindt u alle mogelijkheden van de Wellness en onze prijslijst.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon.

Prijslijst
1 / 1

Hairsalon Melina

De kapperszaak op de 6de verdieping wordt gerund door twee zussen, met een grote passie voor hun vak. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in hairextensions en kleuringen. Gelieve ruim op voorhand uw afspraak te boeken.

Openingsuren

Van 8u30 tot 18u30 (dinsdag tot en met zaterdag)

 

 

Reservaties of vragen:

+32 476 68 27 51

1 / 1

Extra info

Uw behandeling voorbereiden

We adviseren hotelgasten om met de badjas en slippers van uw kamer naar de Wellness te komen. U kan als residentiële gast uw waardevolle spullen opbergen in de kluis op de kamer of in een locker van de Wellness. Niet-residentiële gasten kunnen hun waardevolle spullen enkel opbergen in een locker van de Wellness.

Wellness-etiquette

De Wellness is een plaats waar ontspanning en rust overheersen. Gelieve rekening te houden met de privacy, rust en comfort van alle aanwezige gasten. Vergeet niet dat deze omgeving een rookvrije zone is en het gebruik van mobiele telefoons of andere persoonlijke digitale apparaten niet is toegestaan. Onze Wellness- medewerkers helpen u graag verder met het overhandigen van handdoeken, slippers en andere voorzieningen die essentieel zijn tijdens uw bezoek.

Aankomsttijd

Gelieve steeds op de afgesproken tijd te komen. De behandelingsduur is inclusief de installatie van u als klant. Houd er daarom rekening mee dat late aankomsten zullen resulteren in een kortere behandelingstijd.

Annuleringsbeleid

Bij annulatie minder dan 24u voor begin van uw afspraak, wordt de volledige kostprijs van de voorziene behandeling aangerekend.

Gebruik SPA-zone na check-out

Op aanvraag bij de receptie van het hotel of van de Wellness, bestaat de mogelijkheid om na check-out gebruik te maken van de SPA-zone.

Persoonlijke gezondheid

De Wellness dankt u om ons bij het reserveren van uw behandeling op de hoogte te brengen van een gezondheidsprobleem, allergie of letsel dat van invloed kan zijn op uw ervaring in de Wellness.

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in euro en kunnen op elk moment worden gewijzigd.