Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.

OM TE BEGINNEN

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30

salade met grijze garnalen - kwartelei - 52

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48

pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85

kalfslende - tomaat - tonijn - avocado - 34

groene asperges - iberico ham - hoeve - ei - 36

fijne ravioli - ricotta - champignons - kreeft - 52 
 

UIT DE TUIN

salade van tomaat - burrata - rucola - 28

salade met groene boontjes - fregola sarda

artisjok - feta - pompelmoes - 34

cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38

tortelloni - tomaat - basilicum - parmezaan - 32 
 

VIS & VLEES

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42

gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62

noordzeebouillabaisse - rouille / 2cts - 65pp

zeebaars ‘lijngevangen’ - venkel - aubergine - 58

bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 48

steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35

filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48 
 

VAN DE GRILL

rib eye ‘Holstein’ - béarnaise - 62

pluma iberico - salade van groenten - pickleschoron - 58 

ROTISSERIE

coquelet - dragonsaus - 42

ON THE SIDE

gemengde groene salade - 6

frisse witloofsalade - 6

tomatensalade - 9

ZOETIGHEDEN

dame blanche - chocolate ‘Brasil 74%’ - 18

chocolate mousse - mascarpone - coffee - 16

caramel flan - bergamot - 18

red fruit - pistachio - coulis minute - 20

millefeuille - raspberry - vanilla - 22

crêpes suzette - orange - vanilla ice cream - 22

iced coffee - 18

île flottante - caramel - red fruit - 20

coupe colonel - ‘Belvedere’ - 22

Irish Coffee - Bushmills - espresso - cream - 22 

VAN DE HOEVE

kaasselectie

‘Kaasmeester Van Tricht’

chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 -

ONTBIJT 'LA RIGUE'

viennoiserie
broodassortiment
 
hoeveboter
seizoensconfituren
chocopasta
 
koffie, thee, chocolademelk,
vers sinaasappelsap
 
seizoensfruit
yoghurt & ontbijtgranen
 
kaas
charcuterie
 
briochetoast
 
zachtgekookt ei,
roerei, spiegelei, omelet natuur,
gebakken hoevespek
 
€ 45,00 per persoon
€ 30 per persoon kinderen tot 12 jaar