Winecellar

Wijnkaart

Verken onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart met exclusieve flessen en parels uit de mooiste wijnregio’s.

Champagne

Ruinart Brut
Een elegante champagne met frisse tonen van rijp fruit, witte bloemen en een vleugje brioche.

Ruinart Rosé
Verfijnde roséchampagne met aroma’s van rood fruit en een fris, levendig karakter.

Wit

2022 Fred Loimer, Grüner Veltliner, Kamptal - Oostenrijk
Fris en pittig, met tonen van groene appel, citrus en een vleugje witte peper.

2022 Gilbert Picq, Chardonnay, Chablis - Frankrijk
Minerale en strakke Chablis, met frisse nuances van citrus, groene appel en kalk.

2022 Cloudy Bay, Sauvignon Blanc, Marlborough - Nieuw-Zeeland
Aromatisch en expressief, boordevol tropisch fruit, limoen en een hint van vers gras.

2021 Thomas Morey, Chardonnay, Bourgogne - Frankrijk
Elegant en verfijnd, met smaken van rijp wit fruit, hazelnoot en een subtiele mineraliteit.
 

Rosé

2022 Château d’Esclans, Whispering Angel, Provence - Frankrijk
Delicate en frisse rosé met tonen van perzik, rode bessen en een subtiele minerale afdronk.

Rood

2022 Brancaia N°2, Cabernet Sauvignon, Toscane - Italië
Krachtig en soepel, met rijke aroma’s van rijpe kersen, kruiden en een vleugje vanille.

2022 Maxime Cheurlin-Noëllat, Bourgogne Hautes-Côtes de Nuits - Frankrijk
Elegante Pinot Noir met frisse roodfruittonen, zachte tannines en een verfijnde aardse touch.

2020 Vietti, Barbera d’Alba, Piëmonte - Italië
Levendig en vol, met tonen van rijpe pruimen, kersen en een subtiele hint van specerijen.

2018 La Demoiselle de Sociando Mallet, Bordeaux - Frankrijk
Complex en evenwichtig, met aroma’s van zwart fruit, tabak en een zijdezachte structuur.
 

Zoet

Kracher TBA Noble Reserve, Oostenrijk
Een weelderige dessertwijn met intense aroma’s van abrikoos, honing en tropisch fruit, perfect in balans met frisse zuren.

Bar Bites

Laat je verleiden door onze verfijnde selectie bar bites.

Dim Sum – Garnalen

Delicaat gestoomd en gevuld met sappige garnalen. (5 stuks)

Garnalenkroket – Aïoli

Krokant vanbuiten, romig vanbinnen, geserveerd met een frisse aïoli. (5 stuks)

Pata Negra ‘Bellota’

Fijne Iberische ham van de hoogste kwaliteit, rijk van smaak.

Gerookte Zalm – Wasabi

Licht gerookt met een pittige toets van wasabi.

Croque – Farmdal & Beenham

Een klassieke croque met romige kaas en ambachtelijke beenham.

Goujonettes – Tartaarsaus

Knapperige visreepjes met huisgemaakte tartaarsaus.

Pulled Beef Bun – BBQ-saus

Zacht broodje gevuld met malse pulled beef en rokerige BBQ-saus.

Belgian caviar ‘Osietra’ 30g - blinis - zure room

Luxe op zijn best: geserveerd met blinis en frisse zure room.

Bitterballen – Kerriemayo

Een krokante klassieker met een exotische kerriemayonaise. (6 stuks)

Pizza – Tomaat & Mortadella

Ambachtelijke pizza met romige tomatensaus en flinterdunne mortadella.

caviar