Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.

MENU OP MAANDAG & DINSDAG

OM TE BEGINNEN

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30 

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48 

UIT DE TUIN 

steak van bloemkool - hazelnoot - champignon -35 

VIS & VLEES 

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42 

filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48 

ZOETIGHEDEN 

dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%’ - 18 

chocolademousse - mascarpone - koffie - 16 

BUSINESSLUNCH 

2 - gangen - 50 

3 - gangen - 65

Dranken exclusief

OM TE BEGINNEN

gegratineerde zeeuwse oesters 5.0 /6st - 45 

*vergezeld van Royal Belgian Caviar 30gr - suppl - 75 

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30 

salade met grijze garnalen - kwartelei - 52 

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48 

pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85 

fijne ravioli - ricotta - champignons - garnaal - 45 

gekarameliseerd witloof - xerex - ganzenlever - 42 

terrine ganzenlever - brioche - chutney - 48

UIT DE TUIN

salade met groene boontjes - fregola sarda - artisjok - feta - pompelmoes - 34 

steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 35 

cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38 

tortelloni - tomaat - basilicum - parmezaan - 32 

VIS & VLEES

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42 

bouillabaisse - rouille /2cts - 65pp 

gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62 

bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 48 

steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35 

filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48 

hazenrug "Harlekijn" - veenbessen - appelcompote/2cts - 56pp

VAN DE GRILL

rib eye ‘Holstein’ - béarnaise (350g) - 65 

kalfszwezerik - spinazie - pickleschoron - 55

ROTISSERIE

coquelet - dragonsaus - 42 

jonge fazant - fine champagne - witloof/2cts - 54pp

ON THE SIDE

gemengde groene salade - 6 

frisse witloofsalade - 6 

gebraiseerd witloof - 10 

tomatensalade - 9

ZOETIGHEDEN

dame blanche - chocolate ‘Brasil 74%’ - 18 

chocolate mousse - mascarpone - coffee - 16 

caramel flan - bergamot - 18 

ananas op de broche - baba au rhum - 25 

millefeuille - gekarameliseerde appel - vanille - 22 

crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs - 24 

café glaçée - 18 

île flottante - karamel - compote van peer - 20 

coupe kolonel - La Rigue - 22 

Irish Coffee - Bushmills - room - 22

VAN DE HOEVE

kaasselectie 

‘Kaasmeester Van Tricht’ 

chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 

ONTBIJT 'LA RIGUE'

VIENNOISERIE
BROODASSORTIMENT

HOEVEBOTER
SEIZOENSCONFITUREN
CHOCOPASTA

KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK,
VERS SINAASAPPELSAP

SEIZOENSFRUIT
YOGHURT & ONTBIJTGRANEN

KAAS
CHARCUTERIE

BRIOCHETOAST

ZACHTGEKOOKT EI,
ROEREI, SPIEGELEI, OMELET NATUUR,
GEBAKKEN HOEVESPEK

€ 45,00 PER PERSOON
€ 30 PER PERSOON KINDEREN TOT 12 JAAR