La Riguehet menu
La Rigue deelt hiermee de passie voor de Belgische en Franse keuken.
BUSINESSLUNCH
2 - gangen - 50
3 - gangen - 65
Inspiratie van de Chef - exclusief dranken
*De businesslunch is niet van toepassing tijdens het weekend en op feestdagen.
MENU OP MAANDAG & DINSDAG
OM TE BEGINNEN
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 29
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45
UIT DE TUIN
steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 35
cappelletti - truffel - barilotto - zwarte kool - 42
VIS & VLEES
kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 38
filet pur ‘choix du boucher’ - groene pepersaus - 45
coquelet – dragonsaus - 42
gebakken zeetong – citroenboter – friet - 55
ZOETIGHEDEN
dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%’ - 18
chocolademousse - 16
café glacé - 16
millefeuille - chocolade - praliné - 22
*De beperkte menukaart op maandag en dinsdag is niet van toepassing tijdens de schoolvakanties.
OM TE BEGINNEN
gegratineerde zeeuwse oesters 5.0 / 6 st. - 45
*vergezeld van Royal Belgian Caviar 30gr - suppl - 75
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 29
salade met grijze garnalen - kwartelei - 48
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45
pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85
fijne ravioli - ricotta - champignons - garnaal - 42
*europese kreeft 1/2 - suppl - 38
dambord coquilles - wintertruffel- truffelvinaigrette - 42
UIT DE TUIN
steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 35
cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38
cappelletti - truffel - barilotto - zwarte kool - 42
VIS & VLEES
kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 38
gebakken zeetong - citroenboter - friet - 55
bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 42
*zwarte truffel - suppl - 25
steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 32
handgesneden steak tartaar - zure room - Royal Belgian Caviar 50gr - 105
filet pur ‘choix du boucher’ - groene pepersaus - 45
krokant gebakken kalfszwezerik - spinazie - ‘dijonaise’ - 48
VAN DE GRILL
rib eye ‘choix du boucher’ - 60
tarbot - witloof - graanmosterd - 65
ROTISSERIE
coquelet - dragonsaus - 42
franse jonge duif - 45
ZOETIGHEDEN
dame blanche - chocolate ‘Brasil 74%’ - 18
chocolate mousse - 16
caramel flan - bergamot - 18
millefeuille - chocolade-praliné - 22
crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs - 22
café glaçé - 18
coupe kolonel - La Rigue - 22
brownie - chocoladecrumble - vanille - 22
appelschijfje - amandelijs - calvadossabayon - 22
VAN DE HOEVE
kaasselectie
‘Kaasmeester Van Tricht’
chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28
ONTBIJT 'LA RIGUE'
VIENNOISERIE
BROODASSORTIMENT
HOEVEBOTER
SEIZOENSCONFITUREN
CHOCOPASTA
KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK,
VERS SINAASAPPELSAP
SEIZOENSFRUIT
YOGHURT & ONTBIJTGRANEN
KAAS
CHARCUTERIE
BRIOCHETOAST
ZACHTGEKOOKT EI,
ROEREI, SPIEGELEI, OMELET NATUUR,
GEBAKKEN HOEVESPEK
€ 45,00 PER PERSOON
€ 30 PER PERSOON KINDEREN TOT 12 JAAR