La Riguehet menu
Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.
MENU OP MAANDAG & DINSDAG
OM TE BEGINNEN
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48
UIT DE TUIN
steak van bloemkool - hazelnoot - champignon -35
VIS & VLEES
kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42
filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48
ZOETIGHEDEN
dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%’ - 18
chocolademousse - mascarpone - koffie - 16
BUSINESSLUNCH
2 - gangen - 50
3 - gangen - 65
Dranken exclusief
OM TE BEGINNEN
gegratineerde zeeuwse oesters 5.0 /6st - 45
*vergezeld van Royal Belgian Caviar 30gr - suppl - 75
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30
salade met grijze garnalen - kwartelei - 52
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48
pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85
fijne ravioli - ricotta - champignons - garnaal - 45
gekarameliseerd witloof - xerex - ganzenlever - 42
terrine ganzenlever - brioche - chutney - 48
UIT DE TUIN
salade met groene boontjes - fregola sarda - artisjok - feta - pompelmoes - 34
steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 35
cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38
tortelloni - tomaat - basilicum - parmezaan - 32
VIS & VLEES
kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42
bouillabaisse - rouille /2cts - 65pp
gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62
bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 48
steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35
filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48
hazenrug "Harlekijn" - veenbessen - appelcompote/2cts - 56pp
VAN DE GRILL
rib eye ‘Holstein’ - béarnaise (350g) - 65
kalfszwezerik - spinazie - pickleschoron - 55
ROTISSERIE
coquelet - dragonsaus - 42
jonge fazant - fine champagne - witloof/2cts - 54pp
ON THE SIDE
gemengde groene salade - 6
frisse witloofsalade - 6
gebraiseerd witloof - 10
tomatensalade - 9
ZOETIGHEDEN
dame blanche - chocolate ‘Brasil 74%’ - 18
chocolate mousse - mascarpone - coffee - 16
caramel flan - bergamot - 18
ananas op de broche - baba au rhum - 25
millefeuille - gekarameliseerde appel - vanille - 22
crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs - 24
café glaçée - 18
île flottante - karamel - compote van peer - 20
coupe kolonel - La Rigue - 22
Irish Coffee - Bushmills - room - 22
VAN DE HOEVE
kaasselectie
‘Kaasmeester Van Tricht’
chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28
ONTBIJT 'LA RIGUE'
VIENNOISERIE
BROODASSORTIMENT
HOEVEBOTER
SEIZOENSCONFITUREN
CHOCOPASTA
KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK,
VERS SINAASAPPELSAP
SEIZOENSFRUIT
YOGHURT & ONTBIJTGRANEN
KAAS
CHARCUTERIE
BRIOCHETOAST
ZACHTGEKOOKT EI,
ROEREI, SPIEGELEI, OMELET NATUUR,
GEBAKKEN HOEVESPEK
€ 45,00 PER PERSOON
€ 30 PER PERSOON KINDEREN TOT 12 JAAR