La Riguehet menu
Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.
OM TE BEGINNEN
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30
salade met grijze garnalen - kwartelei - 52
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48
pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85
kalfslende - tomaat - tonijn - avocado - 34
witte asperges - Vlaamse wijze - 29
witte asperges - Noordzeegarnaal - ei - 35
witte asperges - moriel - pata negra - 38
UIT DE TUIN
salade met groene boontjes - fregola sarda
artisjok - feta - pompelmoes - 34
fijne ravioli - ricotta - champignons - kreeft - 42
cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38
tortelloni - tomaat - basilicum - parmezaan - 32
VIS & VLEES
kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42
gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62
bouchée à la reine - hoevekip ‘De Schoorenaer’ kalfszwezerik - 48
steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35
filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48
grietfilet - erwten - asperges - warme vinaigrette - 39
VAN DE GRILL
rib eye ‘Holstein’ - béarnaise - 58
pluma iberico - gegrilde groenten - pickles - 48
ROTISSERIE
coquelet - dragonsaus - 42
ON THE SIDE
gemengde groene salade - 6
frisse witloofsalade - 6
tomatensalade - 8
ZOETIGHEDEN
dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%’ - 18
chocolademousse - mascarpone - koffie - 16
flan caramel - bergamot - 18
baba - ananas op de rotissoir - rum ‘Eminente 7y’ - 25
rode vruchten - pistache - coulis minute - 20
millefeuille - framboos - vanille - 22
crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs - 24
café glaçée - 18
omelette sibérienne “La Rigue” /2cts - 20pp
VAN DE HOEVE
kaasselectie
‘Kaasmeester Van Tricht’
chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 -