Chef Peter Goossens deelt hiermee zijn passie voor de Belgische en Franse keuken.

OM TE BEGINNEN

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30

salade met grijze garnalen - kwartelei - 52

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 48

pomme “Knokke-aise” - garnaal - Royal Belgian Caviar - 85

kalfslende - tomaat - tonijn - avocado - 34

witte asperges - Vlaamse wijze - 29

witte asperges - Noordzeegarnaal - ei - 35

witte asperges - moriel - pata negra - 38

UIT DE TUIN

salade met groene boontjes - fregola sarda

artisjok - feta - pompelmoes - 34

fijne ravioli - ricotta - champignons - kreeft - 42

cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38

tortelloni - tomaat - basilicum - parmezaan - 32

VIS & VLEES

kabeljauw - gestoofde prei - mosselen - olie van lavas - 42

gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62

bouchée à la reine - hoevekip ‘De Schoorenaer’ kalfszwezerik - 48

steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35

filet pur ‘Holstein’ - groene pepersaus - 48

grietfilet - erwten - asperges - warme vinaigrette - 39

VAN DE GRILL

rib eye ‘Holstein’ - béarnaise - 58

pluma iberico - gegrilde groenten - pickles - 48

ROTISSERIE

coquelet - dragonsaus - 42

ON THE SIDE

gemengde groene salade - 6

frisse witloofsalade - 6

tomatensalade - 8

ZOETIGHEDEN

dame blanche - chocolade ‘Brasil 74%’ - 18

chocolademousse - mascarpone - koffie - 16

flan caramel - bergamot - 18

baba - ananas op de rotissoir - rum ‘Eminente 7y’ - 25

rode vruchten - pistache - coulis minute - 20

millefeuille - framboos - vanille - 22

crêpes suzette - sinaasappel - vanille ijs - 24

café glaçée - 18

omelette sibérienne “La Rigue” /2cts - 20pp

VAN DE HOEVE

kaasselectie

‘Kaasmeester Van Tricht’

chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 -

ONTBIJT 'LA RIGUE'

viennoiserie
broodassortiment
 
hoeveboter
seizoensconfituren
chocopasta
 
koffie, thee, chocolademelk,
vers sinaasappelsap
 
seizoensfruit
yoghurt & ontbijtgranen
 
kaas
charcuterie
 
briochetoast
 
zachtgekookt ei,
roerei, spiegelei, omelet natuur,
gebakken hoevespek
 
€ 45,00 per persoon
€ 30 per persoon kinderen tot 12 jaar