La Riguehet menu
La Rigue deelt hiermee de passie voor de Belgische en Franse keuken.
BUSINESSLUNCH
2 - gangen - 50
3 - gangen - 65
Inspiratie van de Chef - exclusief dranken
*De businesslunch is niet van toepassing tijdens het weekend en op feestdagen.
MENU OP MAANDAG & DINSDAG
OM TE BEGINNEN
oesters natuur - 40
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45
asperges à la flamande - handgepelde garnalen - 42
cappelletti - asperges - gerookte zalm - 40
UIT DE TUIN
steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 38
VIS & VLEES
kabeljauw - asperges - mosselen - olie van lavas - 38
filet pur - 45
coquelet – dragon roomsaus - 42
gebakken zeetong – citroenboter – friet - 62
melklam - gegrilde groenten - rozemarijn - 52
ZOETIGHEDEN
dame blanche - 18
chocolademousse - 16
flan caramel - 18
café glacé - 16
coupe colonel - 22
sabayon - Marsala - vanilleijs - 25
OM TE BEGINNEN
oesters natuur - 40
oesters Champagne - 48
*vergezeld van 'Imperial Heritage caviar' 30gr - suppl - 75
kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30
salade met grijze garnalen - kwartelei - 48
carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45
pomme “Knokke-aise” - garnaal - 'Imperial Heritage caviar' - 85
fijne ravioli - ricotta - champignons - garnaal - 42
*europese kreeft 1/2 - suppl - 38
flan asperges - consommé asperges - 'Imperial Heritage caviar' - 95
asperges - coquilles - Pata Negra - balsamico - 45
asperges à la flamande - handgepelde garnalen - 42
cappelletti - asperges - gerookte zalm - 40
UIT DE TUIN
steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 38
cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38
VIS & VLEES
kabeljauw - asperges - mosselen - olie van lavas - 38
gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62
bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 45
steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35
handgesneden steak tartaar - zure room - 'Imperial Heritage caviar' 50gr - 105
filet pur - 45
krokant gebakken kalfszwezerik - asperges - ‘dijonaise’ - 48
tarbot - asperges - mousseline - 75
franse jonge duif - morilles - asperges - 48
VAN DE GRILL
rib eye - 60
melklam - gegrilde groenten - rozemarijn - 52
ROTISSERIE
coquelet - dragon roomsaus - 42
ZOETIGHEDEN
dame blanche - 18
chocolate mousse - 16
caramel flan - 18
crêpes suzette - 22
café glaçé - 18
coupe kolonel - 22
cheese cake - breton koekjes - yoghurtijs - 22
kokos fantasie - kokosijs - kokosmeringue - kokosdacquoise - 22
gouden ei - karamel - passievrucht - pain de gêne - 22
sabayon - Marsala - vanilleijs - 25
irish coffee - 22
VAN DE HOEVE
kaasselectie
‘Kaasmeester Van Tricht’
chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28
ONTBIJT 'LA RIGUE'
VIENNOISERIE
BROODASSORTIMENT
HOEVEBOTER
SEIZOENSCONFITUREN
CHOCOPASTA
KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK,
VERS SINAASAPPELSAP
SEIZOENSFRUIT
YOGHURT & ONTBIJTGRANEN
KAAS
CHARCUTERIE
BRIOCHETOAST
ZACHTGEKOOKT EI,
ROEREI, SPIEGELEI, OMELET NATUUR,
GEBAKKEN HOEVESPEK
€ 45,00 PER PERSOON
€ 30 PER PERSOON KINDEREN TOT 12 JAAR