La Rigue deelt hiermee de passie voor de Belgische en Franse keuken.

*Al onze gerechten worden voorzien van een bijpassende groenten
en aardappelgarnituur.

*Voor een gezelschap vanaf 9 pers. vragen wij uw bestelling te beperken
tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om een vlotte bediening te garanderen.

BUSINESSLUNCH

2 - gangen - 50 

3 - gangen - 65

Inspiratie van de Chef - exclusief dranken

 

*De businesslunch is niet van toepassing tijdens het weekend en op feestdagen.

MENU OP MAANDAG & DINSDAG

OM TE BEGINNEN

oesters natuur - 40

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45

asperges à la flamande - handgepelde garnalen - 42

cappelletti - asperges - gerookte zalm - 40
 

UIT DE TUIN 

steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 38

VIS & VLEES 

kabeljauw - asperges - mosselen - olie van lavas - 38 

filet pur - 45 

coquelet – dragon roomsaus - 42

gebakken zeetong – citroenboter – friet - 62

melklam - gegrilde groenten - rozemarijn - 52

ZOETIGHEDEN 

dame blanche - 18 

chocolademousse - 16 

flan caramel - 18

café glacé - 16

coupe colonel - 22

sabayon - Marsala - vanilleijs - 25

OM TE BEGINNEN

oesters natuur - 40 

oesters Champagne - 48 

*vergezeld van 'Imperial Heritage caviar' 30gr - suppl - 75 

kroket met handgepelde Noordzeegarnalen / 2 st. - 30

salade met grijze garnalen - kwartelei - 48

carpaccio van langoustines - avocado - groene appel - 45 

pomme “Knokke-aise” - garnaal - 'Imperial Heritage caviar' - 85 

fijne ravioli - ricotta - champignons - garnaal - 42

*europese kreeft 1/2 - suppl - 38 

flan asperges - consommé asperges - 'Imperial Heritage caviar' - 95 

asperges - coquilles - Pata Negra - balsamico - 45

asperges à la flamande - handgepelde garnalen - 42

cappelletti - asperges - gerookte zalm - 40

UIT DE TUIN

steak van bloemkool - hazelnoot - champignon - 38 

cocotte van seizoensgroenten - gnocchi - 38 

VIS & VLEES

kabeljauw - asperges - mosselen - olie van lavas - 38 

gebakken zeetong - citroenboter - friet - 62

bouchée à la reine - hoevekip - kalfszwezerik - 45

steak tartaar ‘bavette’ - gemalen op het moment - 35

handgesneden steak tartaar - zure room - 'Imperial Heritage caviar' 50gr - 105

filet pur - 45

krokant gebakken kalfszwezerik - asperges - ‘dijonaise’ - 48

tarbot - asperges - mousseline - 75

franse jonge duif - morilles - asperges - 48

VAN DE GRILL

rib eye  - 60

melklam - gegrilde groenten - rozemarijn - 52

ROTISSERIE

coquelet - dragon roomsaus - 42 

ZOETIGHEDEN

dame blanche - 18 

chocolate mousse - 16 

caramel flan - 18 

crêpes suzette - 22 

café glaçé - 18 

coupe kolonel - 22 

cheese cake - breton koekjes - yoghurtijs - 22

kokos fantasie - kokosijs - kokosmeringue - kokosdacquoise - 22

gouden ei - karamel - passievrucht - pain de gêne - 22

sabayon - Marsala - vanilleijs - 25

irish coffee - 22 

VAN DE HOEVE

kaasselectie 

‘Kaasmeester Van Tricht’ 

chutney van sinaas - noten - krentenbrood - 28 

ONTBIJT 'LA RIGUE'

VIENNOISERIE
BROODASSORTIMENT

HOEVEBOTER
SEIZOENSCONFITUREN
CHOCOPASTA

KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK,
VERS SINAASAPPELSAP

SEIZOENSFRUIT
YOGHURT & ONTBIJTGRANEN

KAAS
CHARCUTERIE

BRIOCHETOAST

ZACHTGEKOOKT EI,
ROEREI, SPIEGELEI, OMELET NATUUR,
GEBAKKEN HOEVESPEK

€ 45,00 PER PERSOON
€ 30 PER PERSOON KINDEREN TOT 12 JAAR